Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Heerlyckheid
Varkensmarkt 8 c
7131 DH LICHTENVOORDE

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09.00 - 18.00 uur
Wo: 09.00 - 18.00 uur
Do: 09.00 - 18.00 uur
Vr: 09.00 - 20.00 uur
Za: 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten

De Heerlyckheid úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

De Heerlyckheid heet U van harte welkom

zondag 05 april 2020

Even voorstellen!!

even voorstellen.jpgSlijterij Paul "Uw Topslijter" wordt Uw Topslijter "De Heerlyckheid"

Vele jaren zijn Paul en Annemarie voor U de vertrouwde gezchten geweest in Topslijterij Paul. Per 1 mei gaan Paul en Annemarie meer van hun vrije tijd genieten en zal ik de slijterij voortzetten. Zij zullen mij echter bij tijd en weile ondersteunen, dus U zult ze niet per omgaande missen. Nu vraagt U zich af: wie is deze persoon die het overneemt en wat heeft hij voor ons in petto?

Mijn naam is Johnny Nijland, 51 jaar en afkomstig uit Hengelo (O). Al in mijn studententijd wist ik dat eten en drinken tot mijn passie zouden gaan behoren. In plaats van een koksopleiding, heb ik een levensmiddelenstudie gedaan en in 1992 afgestudeerd als drankentechnolooog. Ik rolde vanuit deze studie rechtstreeks het ondernemsschap in waarbij ik van 1993 tot 2003 een kaas-, wijn endelicatessen winkel heb bestierd. Na ruim 10 jaar heb ik door externe omstandigheden besloten deze winkel niet voort te zetten.

Er breekt daarna een periode aan van de zogenaamde 12 ambachten en 13 ongelukken. Ik ben in willekeurige volgorde ondermeer werkzaam als kaasverkoper, slijter, assistent (cocktail)bar manager, kwaliteitscontroleur, catering assistent, wijnimporteur, merchandiser en demonstratiekok. Zoals U ziet zijn ook hier eten en drinken de rode draad.

Zo'n anderhalf jaar geleden begon de drang tot ondernemrschap weer te prikkelen. Op een bepaald moment kwam mij het bericht ter ore dat slijterij Paul ter overname werd aangeboden. Ik heb niet al te lang getwijfeld om hier mijn nieuwe project van te maken.

Zoals uit mijn intrdoctie bllijkt is kennis in zeer ruime mate voorhanden. Met kennis alleen kom ik er echter niet, er moet ook passie en visie zijn. De passie is in de loop van de jaren goed ontwikkeld. Mijn passie zit vooral in het ontedekken van het onbekende en dat wil ik graag op een positieve manier overbrengen op mijn consumenten. Dit ga ik doen middels veel activiteiten als proeverijen, demo's, workshops etc. 

Wat visie betreft is mijn belangrijkste punt dat U bij mij naast een aantal reguliere artikelen, veel nieuwe vaak onbekende artikelen zult aantreffen. U weet immers dat onbekent, onbemind maakt en het is juist mijn taak deze stelregel te doorbreken.

Ik hoop U vanaf 1 mei te mogen begroeten,

Op Uw Gezondheid,

Johnny Nijland.

« Terug